من توی این صفحه دستور چند تا غذای ایرانی گذاشتم که امیدوارم مورد استفاده شما قرار بگیره...

 

 

يكی از اساسی ترين مواد غذایی ، خورشت است كه در غذای ایرانی اهمیت فراوانی دارد و مكمل برنج ميباشد

انواع خورشت ها عبارتند از  :

خورشت قيمه ، خورشت قورمه سبزی ، خورشت كرفس ، خورشت بادمجان ، خورشت آلو ، خورشت فسنجان ، خورشت كلم ، خورشت باميه ، خورشت خلال بادام ، خورشت كنگر ، خورشت كدو ، خورشت لوبيا ، خورشت كاری و ...

 

  

طرز تهيه خورشت قيمه:

مواد لازم :

گوشت خورشتی   800  گرم

پياز يك عدد

ليمو عمانی 4 عدد

آب 2 ليوان

روغن 3 الي 4 قاشق

نمك به مقدار كافی

گوجه فرنگی به مقدار كافی _ ادويه مخلوط به مقدار كافی

طرز تهيه :

پياز را خرد ميكنيم و سپس گوشت را به اندازه يك بند انگشت برش ميزنيم و با پياز مخلوط ميكنيم و بعد آنها را سرخ ميكنيم ... در همينجا لپه را به آنها اضافه ميكنيم تا سرخ شود . نمك ادويه و آب را به مواد اضافه ميكنيم -- به جايی آب ميتوان از عصاره مرغ يا گوشت استفاده كرد . سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه ميكنيم ، ليمو عماني را سوراخ كرده و داخل مواد ميريزيم ... براي تزئين آن ميتوان از خلال سيب زمينی سرخ شده استفاده كرد .  

 

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

مواد لازم :

نیم کیلو گوشت ماهیچه یا مغز ران گوساله  

یک کیلو سبزی (تره و جعفری،کمی شنبلیله)

دو قاشق پیاز سرخ کرده (١٠٠ گرم )

لوبیای قرمز ( یک قاشق سوپ خوری )

گرد لیمو به همراه پنج عدد لیمو عمانی

روغن ٢٥٠ گرم  _ نمک و فلفل به مقدار کافی

 طرز تهیه :

گوشت را شسته و قطعه قطعه میکنیم ، سپس آن را با پیاز سزخ کرده ، لوبیا ، لیمو عمانی ، و چهار لیوان آب در دیگ ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کاملا بپزد ... وقتی آب سبزی خوب گرفته شد آن را خورد میکنیم ؛ سبزی خورد شده  را با روغن سرخ میکنیم و در گوشت میریزیم و به آن نمک و فلفل اضافه کرده و گرد لیمو را داخل گوشت میریزیم . خورشت را روی حرارت ملایم میگذاریم تا آهسته بجوشد و به روغن بیافتد...

 طرز تهیه خورشت بامیه

مواد لازم :        

گوشت ماهیچه گوساله ٧٥٠ گرم

بامیه ٧٥٠ گرم

پیاز سرخ شده دو قاشق

رب گوجه فرنگی به اندازه دلخواه

آبلیمو سه قاشق سوپخوری _ نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه :

گوشت را به قطعات کوچک خورد کرده سپس آن را با پیاز سرخ کرده ، در قابلمه ریخته و با مقداری آب روی حرارت ملایم میگذاریم تا کمی بپزد . بامیه را هم در ظرفی جدا میگذاریم تا بپزد . باید دقت کرد تا بامیه زیاد پخته نشود تا لیزی آن در نیاید . سپس بامیه را در صافی ریخته و آبلیمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده و بعد از دو سه جوش ، بامیه را داخل آن ریخته و سپس در آخر رب گوجه را اضافه کرده و میگذاریم تا جا بیافتد... 

طرز تهیه خورشت کرفس      

مواد لازم:                                     

گوشت ران گوسفند نیم کیلو

کرفس متوسط ٢ عدد

نعنا وجعفری نیم کیلو

پیازسرخ کرده٢ قاشق سوپخوری

آبلیمو یک استکان

رب گوجه فرنگی ١قاشق چایخوری _ نمک وفلفل به میزان کافی

طرز تهیه:

گوشت را چند تکه کرده و اون رو با مقداری پیاز و روغن سرخ میکنیم سپس نمک و فلفل رو به همراه دو لیوان آب اضافه کرده می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. سپس کرفس ها رو خرد کرده و با روغن کمی تفت می دهیم بعد از آن جعفری و نعنای خرد شده را به کرفس اضافه میکنیم تا سرخ شوند . بعد کرفس سرخ شده رو به همراه یک قاشق رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کرده و در آخربعد از پختن خورشت، آبلیمو رو اضافه کرده و صبر میکنیم تا خورشت جا بیافتد...

طرز تهیه خورشت فسنجان

مواد لازم :

 نصف مرغ

مغز گردو چرخ شده 250 گرم

رب انار 2 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری

اگر فسنجان رو شیرین ترجیح می دهید

کمی هم شکر 

طرز تهیه : 

مرغ را به همراه پیاز، گردوی چرخ شده ، نمک و فلفل و 3 لیوان آب در دیگ مناسب قرار داده و حرارت زیر دیگ را ملایم میکنیم تا آهسته بجوشد سپس رب انار رو اضافه نموده و به خورشت اجازه می دهیم تا کاملا به روغن بیافتد . اگر خورشت را شیرین می خواهید کمی هم شکر اضافه کنید . توجه نمایید که خورشت باید کاملا جا بیافتد و روغن بیاندازد. بجای مرغ می توانید از اردک (مرغابی) هم استفاده نمایید...

طرزتهیه خورشت خلال

مواد لازم :

گوشت گوسفند ٥٠٠ گرم

خلال بادام ٢٥٠ گرم

زرشک سیاه ٢ قاشق غذا خوری

پیاز ٣ عدد

زعفران حل شده درآب ٢ قاشق غذا خوری

زرد چوبه ٢/١ قاشق مربا خوری  _  روغن ونمک به میزان لازم

طرز تهیه :

١- پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود ٢ - گوشت را خرد کنید و به پیاز اضافه نموده کمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیافزایید ٣ - مقداری آب بریزید وبه مدت یک ساعت روی حراررت ملایم بگذارید تا گوشت نیم پز شود ٤- بادام ها را شسته کمی تفت دهید تا از حالت خامی در آید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید ٥- رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک  و فلفل به خورشت اضافه کنید ، کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورشت اضافه کنید شما می توانید در صورت تمایل  چند عدد لیمو عمانی به دلخواه خود درمرحله آخر اضافه کنید و صبر کنید تا خورشت جا بیافتد (برای پختن گوشت ٢ ساعت کافیست)

  نظر یادتون نره (برای ارسال نظر روی این قسمت کلیک کنید)



 
 
 
...


...

انواع کـد های جدید جاوا تغیــیر شکل موس